little butterfly blog sena ile yaza merhaba etkinligi

Bu sene yaza cok guzel bir etkinlik ile basladik. Bolgger arkadaşım  Little Butterfly Blog Sena ile "yaza merhaba" dedik.  
 Etkinlik  Çukurambar'da bulunan 1453 Osmanli Çukurambar kafede gerceklesti. 1453 Osmanlı Çukurambarzaten cok duyuyordum ve bu etkinlik sayesinde de gitme fırsatı buldum. Oldukca geniş ve ferah bir mekan ve çok şık dizayn edilmiş. Küçük çocuğu olan biz anneleri de düşünmüşler ve çocuk oyun bölümü koymuşlar. Yine özel davetleriniz icin bir de VIP salonu var ki harika 😉


Etkinlikte bize çok  güzel ikramlarda bulundular. 




VIP salonu burası.. Çok şık  degil mi😍




Sena'nın tavsiyesi ile dağ çilekli  kahvelerini de tattık. Uğrarsanız  kesinlikle içmeden kalkmayın derim😇



Peki bu hizmetlerine de demeli😍 ışık menüsu... Nedir ışık menüsü? görme engellilerin de rahatça yemeklerini seçebilmeleri için kabartma harflerinden yapılan bir menü.
Etkinlikte o kadar çok sponsor vardı ki bunları bir sonraki blogumda paylasacağım. Senacığım her şeyi ince detayına kadar düşünmüş.  

Markamkozmetik bize bir sepet dolusu ürün göndermiş.  Evet evet lafın gelişi degil. Tam bir sepet dolusu ;)  Ankara Gimat ta Rizegross un karşısında dükkanları var. Ben her hafta gimata zaten gidiyorum. Artik bol bol ugrarım :)
Fatma hanım bize ürünleri tanıtırken
Yine Farmasi de bizimle beraberdi 🤗 Bizlere öyle güzel bir seri getirmislerki En sevdiğim 👍

ışılın çantaları ah siz nasıl naif nasıl ince bir kadınsınız. Zaten takiplesiyorduk ama bu etkinlikte tanışmafırsatımız oldu. Hepimize çanta örmüs :) Sayfasını inceleyin derim cok güzel el emeği cantalari var.
revox yine bizimle olan bir firmaydı. Gamze hanım gercekten cok tatlı bir bayan 😊 Su anda bu şampuanı kullanıyorum yorumlarım gelecek.


ve fotograflarımız yesil gözlü doga fotoğrafçılık tarafından çekildi.
ve diger sponsorlar... Hepsini zamanla paylasacağim. çok teşekkür ederim Senacigim  :)


Yorumlar

Yorum Gönder